Belöning och premiering

Det finns ett brett behov av belöning och premiering hos både privata och offentliga organisationer. Enskilda Individer premieras för sina långa karriärer och enastående prestationer med förtjänsttecken, medaljer och värdegåvor.

Kultakeskus tillverkar de tre officiella Knights of the Liberty Order, Liberty Order, Finlands vita ros och the Lions of Finland samt många andra officiella märken och medaljer. Vi producerar också konst- och samlingsmedaljer för olika organisationer, föreningar och företag för sina egna belöningar.

Vi tillverkar även högkvalitativa ädelmetallprodukter relaterade till företagskommunikation. Vi är specialiserade på specialanpassade smycken och presentartiklar. Vi ansvarar för hela processen från koncept och produktdesign till det ögonblick en professionell ädelmetallprodukt är i kundens händer. Smycken och föremål är designade av Kultakeskus egna framstående designers.

Förutom att hedra enastående prestationer och meriter förväntas företag och samhällen också komma ihåg något annat. Årsdagar, bröllop, pension eller företagens årsdagar är stunder då man vill komma ihåg personalen och värdefulla samarbetspartners. Bland Kultakeskus utbud finnerman rätt lösning för varje tillfälle.

Vi är stolt över att vara med och lägga den förtjänad uppmärksamhet för finländarnas prestationer!

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Tavastehus

 

info@kultakeskus.fi

växel: (03) 657 11

försäljning: (03) 657 1201

kultakeskus hopeaa logo (1)
WirkkalaLogo
Liisa vitali_logo
ff_LOGO with Scandinavian Design grey
T Flag H_WATCHES_REG
Oris_Logo_Lockup_pos_print
BOSS_Watches_B
Kronaby-logo-black (1)
Olivia Burton Logo (1)
Festina_1902 ENG
Kultakeskus logot