Palkitseminen ja muistaminen

Sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioissa on tarvetta monenlaiselle palkitsemiselle ja muistamiselle. Yksittäisiä henkilöitä palkitaan pitkien työurien ja merkittävien saavutusten johdosta ansiomerkein, mitalein ja arvolahjoin.

Kultakeskus valmistaa Suomen kolmen virallisen ritarikunnan eli Vapaudenristin, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkit sekä runsaasti muita virallisia ja puolivirallisia ansiomerkkejä ja -mitaleita. Lisäksi valmistamme taide- ja keräilymitaleita eri järjestöjen, yhdistysten ja yritysten omiin palkitsemistarkoituksiin.

Valmistamme myös yritysten viestinnälliseen ilmeeseen liittyviä laadullisesti korkeatasoisia jalometallituotteita. Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöityjen korujen ja lahjaesineiden valmistukseen. Vastaamme koko prosessista konseptin ja tuotteen suunnittelusta siihen hetkeen, kun ammattitaidolla valmistettu jalometallituote on asiakkaan käsissä. Korujen ja esineiden suunnittelusta vastaavat Kultakeskuksen omat ansioituneet muotoilijat.

Merkittävistä saavutuksista ja ansioitumisista myönnettävien huomionosoitusten lisäksi yrityksiltä ja yhteisöiltä odotetaan myös toisenlaista muistamista. Merkkipäivät, häät, eläkkeelle siirtyminen tai yrityksen juhlavuosi ovat hetkiä, jolloin halutaan muistaa henkilökuntaa tai arvokkaita yhteistyökumppaneita. Kultakeskuksen tuotevalikoimasta löytyy oikea ratkaisu joka tilanteeseen.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana antamassa suomalaisten saavutuksille ansaittua huomiota!

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot