Kultakeskus tehtaanmyymälä

Kultakeskus tehtaanmyymälä palvelee Tiiriössä, tehtaamme yhteydessä osoitteessa Paroistenraitti 4 13600 Hämeenlinna.

Meiltä löydät timanttikorut, kellot, hopeatuotteet ja paljon muuta itselle tai lahjaksi. Laajaan valikoimaamme kuuluvat muun muassa Kohinoor-timanttikorut, Kultakeskus Hopeaa, Tapio Wirkkalan hopea- ja terästuotteet sekä tunnetut kellomerkit: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, BOSS, Oris ja Festina

Liikkeessämme on kattava valikoima Kultakeskuksen omaa tuotantoa. Meidän kauttamme voit teettää uniikkeja timanttikoruja Kultakeskuksen ansioituneiden muotoilijoiden näkemystä ja ammattitaitoa hyödyntäen. Meille voit tuoda myös kellosi paristonvaihtoon tai huollettavaksi.

Uutuuksien ja vakiomalliston lisäksi löydät meiltä paljon poistotuotteita eri tuoteryhmistä - tehtaanmyymälän hinnoin!

Tervetuloa!

Kultakeskus tehtaanmyymälä

Paroistenraitti 4
13600 Hämeenlinna

Aukioloajat:
Ma-Pe   10-17
La   10-14
Su   Suljettu

puh. 040 455 5545
tehtaanmyymala@kultakeskus.fi

Facebook

Hopeanostokampanja_03_1920x600

MYY HOPEAESINEESI KULTAKESKUKSELLE

MYY HOPEAESINEESI KULTAKESKUKSELLE

Onko sinulla tarpeettomia Kultakeskuksen valmistamia hopeisia aterimia, ottimia tai muita hopeaesineitä? Anna niille uusi elämä ja toimita ne meille materiaaliksi uusiin tuotteisiin!

Ostamme aitoja Kultakeskuksen valmistamia hopeaesineitä ja käytämme niistä saadun raaka-aineen uudelleen valmistuksessamme. Ostohinta maksetaan lahjakorttina Kultakeskus Tehtaanmyymälään (Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna). Myymällä hopeaesineesi meille olet mukana mahdollistamassa vastuullista jalometalliraaka-aineen kierrätystä osana kotimaista tuotantoa ja valmistusta!

NÄIN MYYT HOPEAESINEESI MEILLE:

1. Tarkista nimileimasta, että hopeaesine on Kultakeskuksen valmistama. Tuotteesta löytyy jokin leimoistamme: Leijona, Kotkanpää tai Kultateollisuus / Siipivasara

Kultakeskus leimat

2. Tuo tuotteet arvioitavaksi Kultakeskus Tehtaanmyymälään (Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna). Hopeiden ostohinnasto ohessa. Mikäli myymääsi tuotetta ei löydy hinnastosta, saat ostohinnan paikan päällä myymälässä.

3. Kun olemme tarkistaneet tuotteet, teemme sinulle ostotarjouksen. Jos hyväksyt ostotarjouksen, saat tarjouksen mukaisen summan lahjakortina Kultakeskus Tehtaanmyymälään. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

HOPEIDEN OSTOHINNASTO

Kahvilusikka / pieni haarukka 7 €
Lasten lusikka / jälkiruokalusikka 16 €
Ruokalusikka 30 €
Ruokahaarukka 23€
Ruokaveitsi 8€
Ottimet terästerällä (kakkuottimet, salaattiottimet ym.) 8 € / esine
Pienet kynttilänjalat (korkeus alle 120 mm) 25€

 

Pidätämme oikeuden ostohinnaston muutoksiin.

OSTAMME KULTAA!

Myy tarpeettomat kultaesineesi Kultakeskukselle raaka-aineeksi uusiin kulta- ja timanttikoruihin! Tervetuloa Kultakeskus Tehtaanmyymälään, jossa laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Myydessäsi kultaesineesi meille saat hyvityksen rahana suoraan tilillesi! Tällä hetkellä ostamme kultaa seuraavin hinnoin:

  • 14K kulta:   27€/g
  • 18K kulta:   34€/g

Kun otat hyvityksen lahjakorttina myymäläämme, saat 20% paremman hinnan:

  • 14K kulta:   32,40€/g
  • 18K kulta:   40,80€/g
Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot