Kultakeskus Oy

Yli sata vuotta monipuolisia jalometallituotteita Pohjoismaiden ja Baltian johtavalta valmistajalta!

Suomen Kultaseppien liitto päätti vuonna 1918 turvata kotimaisten jalometallituotteiden saannin perustamalla oman tehtaan Hämeenlinnaan. Näin sai alkunsa Suomen Kultaseppien Keskus Osakeyhtiö, jonka nimeksi vakiintui pian Kultakeskus Oy. Nykypäivänä olemme Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallialan yritys. Päätoimipaikkamme on edelleen Hämeenlinnassa.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet sekä teräksestä valmistetut design-tuotteet. Kultakeskus tunnetaankin erityisesti Kohinoor-timanttikorut ja Kultakeskus Hopeaa-tuotemerkeistä.

Jalometallituotteiden valmistuksen rinnalla merkkikellojen maahantuonti on merkittävä osa yrityksemme toimintaa. Kellojen maahantuonti aloitettiin vuonna 1986, joten meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus alasta ja maailman johtavien kellobrändien kanssa toimimisesta. Brändivalikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaista automaattikelloistaan tunnettu sveitsiläinen Oris sekä ajankohtaiset muotimerkit Tommy Hilfiger, Boss, Olivia Burton, Festina ja Candino.

Kuluttaja-asiakkaille suunnatun valmistuksen lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisösektoria monipuolisesti palkitsemiseen ja yrityslahjoihin liittyvissä tarpeissa. Kultakeskus valmistaa kaikki suomalaiset valtiolliset kunniamerkit ja merkittävän osan kaikista epävirallisista kunnia- ja ansiomerkeistä sekä asiakaskohtaisista palkitsemistuotteista.

Vuonna 2019 teimme merkittävän panostuksen kasvuun ja kansainvälistymiseen ostamalla ruotsalaisen vuonna 1666 perustetun Sporrong-konsernin koko osakekannan. Yrityskaupan jälkeenkin Kultakeskus-konsernin johto ja hallinto ovat Suomessa, mutta Sporrong-nimen alla toimivat myyntiorganisaatiomme sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kultakeskus-konserni

Kultakeskus on Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallialan yritys. Konserniin kuuluu Suomessa toimivan emoyhtiön Kultakeskus Oy:n lisäksi ruotsalainen AB Sporrong tytäryhtiöineen, joita ovat AS Sporrong Norjassa ja Sporrong Eesti OU Virossa. Kultakeskus-konsernin johto ja hallinto ovat Suomessa, mutta Sporrong-nimen alla toimivat myyntiorganisaatiot sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lisäksi konserniin kuuluu Virossa toimiva Juveel OU, josta konsernin emoyhtiöllä on enemmistöomistus.

Kultakeskus logo
Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot