Kiitä, kannusta ja huomioi

Hyvin suunniteltu palkitsemisohjelma motivoi ja helpottaa!

”Joka vuosi joulukahvitilaisuudessa meillä muistetaan palvelusvuosimerkkipäivän viettäjiä. Pieni ohjelmanumero, mutta tuntuu tärkeältä päästä riviin itsekin aikanaan. Meillä jaetaan tyylikäs hopeinen pukumerkki kaulukseen. Samalla esitellään vielä yhteisesti lahjavalikoima, jota esimiehet sitten osastoillaan jakavat tasavuosisynttäreitään viettäville seuraavan vuoden aikana.

Näin kuvattiin erään yrityksen käytössä olevaa palkitsemisen tapaa. Huomioiduksi tuleminen on osa perustarpeitamme, ja on tärkeä osa yhteisön kulttuuria.

Kultakeskus on yli 100-vuotias kotimainen jalometallituotteiden valmistaja ja arvostettujen lahjojen toimittaja eri palkitsemisen tarpeisiin. Meille on tuttua miettiä asiakkaan kanssa sopivat tuotteet kuhunkin käytössä olevaan lahjakategoriaan.  Lahjoiksi sopivat kulta- ja timanttikorumme, Finnfeelings-hopeakorumme, Tapio Wirkkala-brändin teräs- ja hopeaesineet sekä maahantuomamme rannekellot. Lisäksi erikoisosaamistamme on ansio- ja kunniamerkkien valmistaminen.

kultakeskus_palkitsemistuotteet_4

Lahjoja mietittäessä kannattaa muistaa, että lahjalla on kiittämisen lisäksi vahva viestinnällinen arvo. Lahja on myös antajan lahja. Persoonallinen hyvin mietitty tuote, joka viestii ja muistuttaa antajastaan, toimii myös yhteisön markkinoijana. Kultakeskuksella vahvaa osaamistamme onkin asiakkaille suunniteltujen omien lahjatuotteiden, korusarjojen, valmistus.

Usein yllättää, että yksilöllisen korutuotteen valmistuttaminen ei vaadi erityisen mittavaa budjettia. Hyvän kukkakimpun hinnalla voit hankkia hopeisen korutuotteen, joka viestii antajan brändistä ja arvoista, sekä on arvokas pitkäikäinen lahja saajalleen, täynnä arvostusta ja merkitystä.

Lahjojen antaminen ei ole yhteisöjen ydintoimintaa, mutta kuitenkin se on tärkeä osa sitä. Kokonaisuus kannattaa suunnitella kerralla valmiiksi, jotta tarpeen koittaessa lahja annettavaksi löytyy, yllättävänkin tilanteen koittaessa!

Suunnittelupalvelumme ja myyntimme on hyvänä apuna tuotteiden valitsemisessa, oli kyseessä sitten ansiomerkki, korutuote tai muu lahjatuote. Meillä on myös joustava toimituspalvelu – lahja voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan kotiosoitteeseen, tai lahjaan voidaan pakata tuotteemme lisäksi täydentävä lisätuote. Tarpeen mukaan käyttöönne voidaan muokata myös sähköinen tilausalusta.

Kultakeskus palvelee yritys- ja yhteisösektoria monipuolisesti kaikissa palkitsemiseen ja yrityslahjoihin liittyvissä tarpeissa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus jalometallituotteiden valmistuksesta ja nykypäivänä olemme alalla Pohjoismaiden ja Baltian johtava valmistaja. Valmistamme kaikki suomalaiset valtiolliset kunniamerkit ja merkittävän osan epävirallisista kunnia- ja ansiomerkeistä sekä muista palkitsemistuotteista. Ole yhteydessä, niin löydämme sinun organisaatiollesi arvokkaan ja toimivan tavan muistaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita!

Kunniamerkit
Ansiomerkit
Räätälöidyt tuotteet
Suunnittelupalvelu
Yrityslahjat

 

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot