Asiakastarinat

Yksilöllisesti suunniteltu koru tai lahjaesine puhuttelee monella tasolla ja on lahjan saajalle uniikki ja merkityksellinen. Tutustu asiakkaillemme yksilöllisesti suunniteltuihin tuotteisiin ja niiden tarinoihin.

Tutustu myös Kultakeskuksen suunnittelupalveluun ja ota yhteyttä!

Kultakeskus_Ilomantsi_1080x1080

Ilomantsin kunta: Kohtalon kannel -korusarja

Ilomantsin palkitsemispolitiikassa tavoitteena on palkita tuotteilla, joita ei pysty kaupasta hankkimaan. Näin lahjassa säilyy tietty hohdokkuus. Lisäksi lahjatuotteen on haluttu olevan kohtuuhintainen mutta uniikki.

Kultakeskus_Tuusula_1080x1080

Tuusulan kunta: Pihlaja ja Elämisen taidetta -korusarjat

Kultakeskus on suunnitellut ja valmistanut Tuusulan kunnalle aiemmin Pihlaja-korusarjan ja hyvän vastaanoton jälkeen lahjavalikoimaa haluttiin laajentaa miesten laattakoruilla ja kalvosinnapeilla. Syntyi Elämisen taidetta -korusarja.

Kultakeskus_SAMK_1080x1080

Satakunnan ammattikorkeakoulu: Rehtorin käädyt

Satakunnan ammattikorkeakoulun toiminnan käynnistymisestä tuli vuonna 2022 kuluneeksi 20 vuotta. Satakunnan kauppakamari halusi antaa huomionosoituksen ammattikorkeakoululle juhlavuotena. Syntyi modernit rehtorin käädyt.

Kultakeskus_Helsingin yliopisto_1080x1080

Helsingin yliopisto: Liekki-riipus

Helsingin yliopiston rehtorin lahjavalikoimaan tarvittiin uusi riipus, jonka rehtori voi antaa yliopiston kunniatohtoreille, muille arvovieraille ja pitkään yliopiston palveluksessa olleelle henkilölle 60-vuotis- tai eläkkeellelähtölahjana.

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alo.zone

Kokoomus: Paasikivi-mitali

Monesti suunnittelijalla on merkittävä rooli siinä, miten asiakkaan ydinviesti puetaan visuaaliseen muotoon ja lopulta valmiiksi esineeksi. Kultakeskuksen pääsuunnittelija Assi Arnimaa avaa kokoomukselle suunnitellun J.K. Paasikivi -mitalin tausta-ajatusta ja vahvaa symboliikkaa:

”Mitalin keskellä on kokoomuksen leijona ja lehvät. Reunalla kiertää Paasikiven toimintaa ohjannut ajatus: ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen”.

Kultakeskus_Piplia_sanojen siivin1

Piplia-seura: Sanojen siivin - korusarja tukee lukutaitoa

Piplia-seuralle suunnitelluissa Sanojen siivin -koruissa on siivet, jotka muodostuvat kirjan sivuista ja kansista. Siipimäinen muoto muistuttaa, miten voimme lukiessa matkata toisiin maailmoihin, joita emme muuten näkisi. Kauniilla korulla on tärkeä sanoma: lukutaidon edistäminen.

Kultakeskus_Moneta_1080x1080

Suomen Moneta

Suomen Moneta on Kultakeskuksen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyön myötä on syntynyt monia erilaisia mitaleja, koruja ja keräilytuotteita.

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot