Ilomantsin kunta: Kohtalon kannel -korusarja

Ilomantsin palkitsemispolitiikassa tavoitteena on palkita tuotteilla, joita ei pysty kaupasta hankkimaan. Näin lahjassa säilyy tietty hohdokkuus. Lisäksi lahjatuotteen on haluttu olevan kohtuuhintainen mutta uniikki.

”Kuntamarkkinoilla näimme Kultakeskuksen osastolla Kangasalalle suunnitellun korusarjan ja innostuimme, voisiko Ilomantsilla olla myös kunnan oma korusarja?

Kultakeskus otti toiveemme ja ajatuksemme hyvin vastaan, ja muotoilija Assi Arnimaa suunnitteli dialogissa kanssamme Kohtalon kannel -korusarjan. Korun taustalla on ajatus Ilomantsin historiasta pienenä kuntana toisen valtion rajalla sekä kuntamme tunnukset ilon kannel, surun kannel ja kohtalon kannel. Tuotesarja on ollut kunnalle erittäin mieluinen ja yhteistyö Kultakeskuksen kanssa on sujunut hyvin.

Lahja on kunnassa erittäin haluttu. Ilomantsi palkitsee koruilla henkilöstöään, kun työvuosia kunnassa on kertynyt 10, 20, 30 ja 40 vuotta, sekä myös eläkkeelle lähtijöitä. Korusarjaan kuuluu monta tuotetta, joten riipuksen saajalle on jatkossa helppo antaa saman korusarjan korvakorut tai rannekoru. Kunnan oma koru annetaan lahjana myös yhteistyökumppaneille, esimerkiksi paikallisen yrittäjäjärjestön juhlissa.

On hienoa todeta, että myös pienellä kunnalla on mahdollisuus arvolahjaan oman tuotesarjan myötä. Tuote on omaleimainen ja kumpuaa omasta perimästä. Sarjaa on myös ilo esitellä eri tahoille. Kokonaisuudessaan projekti on onnistunut ja selkiyttänyt kunnan palkitsemispolitiikkaa.”

Ilomantsin kunnanjohtaja Marjut Ahokas

Ilomantsin kunnan Kohtalon kannel -koruja
Kultakeskus_Tuusula_1080x1080

Tuusulan kunta: Pihlaja ja Elämisen taidetta -korusarjat

Kultakeskus on suunnitellut ja valmistanut Tuusulan kunnalle aiemmin Pihlaja-korusarjan ja hyvän vastaanoton jälkeen lahjavalikoimaa haluttiin laajentaa miesten laattakoruilla ja kalvosinnapeilla. Syntyi Elämisen taidetta -korusarja.

Kultakeskus_SAMK_1080x1080

Satakunnan ammattikorkeakoulu: Rehtorin käädyt

Satakunnan ammattikorkeakoulun toiminnan käynnistymisestä tuli vuonna 2022 kuluneeksi 20 vuotta. Satakunnan kauppakamari halusi antaa huomionosoituksen ammattikorkeakoululle juhlavuotena. Syntyi modernit rehtorin käädyt.

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot