Tuusulan kunta: Pihlaja ja Elämisen taidetta -korusarjat

Kultakeskus on suunnitellut ja valmistanut Tuusulan kunnalle aiemmin Pihlaja-korusarjan ja hyvän vastaanoton jälkeen lahjavalikoimaa haluttiin laajentaa miesten laattakoruilla ja kalvosinnapeilla. Syntyi Elämisen taidetta -korusarja.

”Pihlaja-sarjan kaulakoru ja solmioneula annetaan lahjaksi 50 vuotta täyttäville henkilöille. Koska naisten keskuudessa ihailtiin Pihlaja-kaulakorua, halusimme laajentaa tarjontaa korvakoruilla ja rannekoruilla sekä antaa korun lahjaksi myös 60 vuotta täyttäville. Miesten osalta halusimme laajentaa lahjavalikoimaa ja pyysimme suunnittelemaan myös laattakorun ja kalvosinnapit. Saimme upean ja nuorekkaan Elämisen taidetta -korusarjan.

Haluamme muistaa henkilöstöä merkkipäivinä uniikeilla Tuusulan koruilla ja mahdollistaa sen, että lahjan saaja voi itse valita korunsa. Yhteistyö Kultakeskuksen kanssa on sujunut hyvin ja joustavasti.”

Tarja Lietolahti, henkilöstösihteeri, Tuusulan kunta

Tuusulan kunnan Pihlaja- ja Elämisen taidetta -koruja
Tuusulan kunnan Pihlaja-riipus
Tuusulan kunnan Elämisen taidetta laattakoru ja kalvosinnapit
Picture taken with Alo Photo Scan - www.alo.zone

Kokoomus: Paasikivi-mitali

Monesti suunnittelijalla on merkittävä rooli siinä, miten asiakkaan ydinviesti puetaan visuaaliseen muotoon ja lopulta valmiiksi esineeksi. Kultakeskuksen pääsuunnittelija Assi Arnimaa avaa kokoomukselle suunnitellun J.K. Paasikivi -mitalin tausta-ajatusta ja vahvaa symboliikkaa:

”Mitalin keskellä on kokoomuksen leijona ja lehvät. Reunalla kiertää Paasikiven toimintaa ohjannut ajatus: ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen”.

Kultakeskus_SAMK_1080x1080

Satakunnan ammattikorkeakoulu: Rehtorin käädyt

Satakunnan ammattikorkeakoulun toiminnan käynnistymisestä tuli vuonna 2022 kuluneeksi 20 vuotta. Satakunnan kauppakamari halusi antaa huomionosoituksen ammattikorkeakoululle juhlavuotena. Syntyi modernit rehtorin käädyt.

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot