Satakunnan ammattikorkeakoulu: Rehtorin käädyt

Satakunnan ammattikorkeakoulun toiminnan käynnistymisestä tuli vuonna 2022 kuluneeksi 20 vuotta. Satakunnan kauppakamari halusi antaa huomionosoituksen ammattikorkeakoululle juhlavuotena. Syntyi modernit rehtorin käädyt.

”Toiveenamme oli moderni, pelkistetty ja ajaton muotokieli ja myös SAMK:n logo haluttiin selvästi näkyviin. Käytön kannalta toivoimme keveyttä ja hopea varmistui jo alkuvaiheessa käätyjen lopulliseksi materiaaliksi.

Otimme tarjouksia usealta toimittajalta, mutta Kultakeskus valikoitui yhteistyökumppaniksi, koska yrityksellä koettiin olevan enemmän kokemusta vastaavanlaisista projekteista. Yhteistyö sujui hienosti ja käätyjen suunnittelija Assi Arnimaa kuunteli toiveitamme, osasi hyvin tuoda esille omia näkemyksiään ja perustella, miksi joku idea ei toimi ja mikä taas toimii. Arnimaa kokosi toiveet luonnoksiksi ja lopullinen malli taisi löytyä jo parin meille lähetetyn luonnoksen jälkeen.

Lopputuloksena saimme toiveidemme mukaiset näyttävät ja modernit käädyt, joiden käyttökin on vaivatonta. Kokonaisuudessaan projekti onnistui hyvin. Pysyimme aikataulussa ja budjetissa.

Rehtorin käädyt tuovat juhlavuutta ja arvokkuutta ammattikorkeakoulun tärkeisiin tilaisuuksiin. Käädyt viestivät myös lahjoittajansa kautta Satakunnan ammattikorkeakoulun ja alueen elinkeinoelämän yhteistyön merkityksestä.”

Anneli Kiuru, johdon assistentti, SAMK rehtorin toimisto

SAMK:n rehtori Jari Multisilta, kuva Veera Korhonen
SAMK:n rehtorin käädyt
Kultakeskus_Moneta_1080x1080

Suomen Moneta

Suomen Moneta on Kultakeskuksen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyön myötä on syntynyt monia erilaisia mitaleja, koruja ja keräilytuotteita.

Kultakeskus_Piplia_sanojen siivin1

Piplia-seura: Sanojen siivin -korusarja tukee lukutaitoa

Piplia-seuralle suunnitelluissa Sanojen siivin -koruissa on siivet, jotka muodostuvat kirjan sivuista ja kansista. Siipimäinen muoto muistuttaa, miten voimme lukiessa matkata toisiin maailmoihin, joita emme muuten näkisi. Kauniilla korulla on tärkeä sanoma: lukutaidon edistäminen.

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot