Yrityslahjat

Lahja viestii aina antajastaan – Näin on myös yhteisöjen ja yritysten tapauksessa. Henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden huomioiminen arvolahjoilla merkkipäivien tai hienojen onnistumisten johdosta kertoo paljon organisaation kulttuurista. Juhlistetaan saavutuksia niiden ansaitsemalla tavalla!

Kultakeskus tarjoaa laajan valikoima yrityslahjoiksi ja palkitsemiseen sopivia jalometallituotteita ja merkkikelloja. Arvostettuja lahjoja ovat esimerkiksi Tapio Wirkkalan suunnittelemat hopea-, pronssi- ja teräsesineet, hopeiset ruokailuvälineet sekä Kultakeskuksen omat kulta-, hopea- ja timanttikorut.

Kello on klassinen ja varma valinta

Yksi perinteisimmistä muistamisen muodoista on ollut kultakellon tai muun laadukkaan kellon antaminen merkkivuosien täytyttyä. Kultakeskuksen kellovalikoimasta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen tilanteeseen – Oli kyse sitten perinteisestä kultakellosta, laadukkaasta sveitsiläisestä kellosta tai muodikkaasta urheilukellosta. Kultakeskuksella on yli kolmen vuosikymmenen kokemus alasta ja maailman johtavien kellobrändien kanssa toimimisesta.

Design Tapio Wirkkala

Vuosien saatossa monet ansioituneet muotoilijat ovat suunnitelleet Kultakeskukselle omia mallistojaan. Yksi näistä on suomalaisen muotoilun mestari, akateemikko Tapio Wirkkala. Yli kolmekymmentä vuotta kestäneen intensiivisen luomiskautensa aikana Wirkkala suunnitteli Kultakeskukselle yli 600 esinettä, joista monet ovat jääneet elämään muotoilun klassikoina ja kuuluvat yhä Kultakeskuksen valikoimaan. Modernin ja ajattoman muotoilunsa ansiosta Wirkkalan suunnittelemat esineet ovat arvostettuja ja haluttuja lahjoja.

Tutustu Design Tapio Wirkkala -tuotteisiin

Finnfeelings-korut

Laadukkaat Finnfeelings-hopeakorut edustavat nimensä mukaisesti pohjoismaista tyyliä. Valo ja pohjoinen luonto ovat innoittaneet Finnfeelings-korujen suunnittelua, joten aiheidensa ja muotoilunsa ansiosta korut sopivat erinomaisesti yrityslahjoiksi. Uudet Finnfeelings-korut ovat Kultakeskuksen omien suunnittelijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen käsialaa.

Tutustu Finnfeelings-koruihin

Kultakeskus logo
KULTAKESKUS OY

PL 26

Paroistentie 2

13101 Hämeenlinna

 

info@kultakeskus.fi

vaihde: (03) 657 11

myynti: (03) 657 1201

 

TIETOSUOJA JA EVÄSTEET

Logot